Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Madame Bakster

Laura Verhulst

Guilt-free Klassiekers

Laura Verhulst a.k.a. 'Madam Bakster' heeft een passie voor desserts. Als jong meisje was de keuken de plaats waar ze het liefst vertoefde. Ook na haar strijd tegen de kilo's bekoelde haar liefde voor zoete verleidingen niet, maar ging ze op zoek naar alternatieve bakmethodes en ingrediënten om de desserts die haar jeugd kleurden in een gezonder jasje te steken.

De geraffineerde suikers, dierlijke producten zoals room of boter én tarwebloem werden vervangen door havermout, noten en medjouldadels. Zo ontstond het concept van van 'the guilt-free bakery' ofwel een bakkerij zonder schuldgevoel.

Na een succesvolle koffiebar, webshop en eerste bakboek pakt Madam Bakster nu nog straffer uit en hervormt ze alle klassiekers uit haar jeugd zoals 'kletskoppen' op een guilt-free manier.

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

176

uitgave

23/04/2019

materiaal

Hardcover

formaat

190 x 245 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319562

Anderen kochten ook

de auteur

Laura Verhulst

Madame Bakster

Nog geen reviews