Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Make IT Happen

Len Lemeire
Greet Maes
Els Clarysse

Slim gebruik van ICT binnen je organisatie

In de laatste decennia is ICT een essentieel onderdeel van bedrijfsvoering geworden. Haast alle bedrijven worden geconfronteerd met vragen omtrent hun digitale activiteit. Wat is de waarde van data? Waarom moeten we informatie beveiligen? Hoe kunnen we informatie uitwisselen met klanten of partners? Hoe kan internethandel nieuwe inkomsten genereren? Wat zijn de mogelijkheden en valstrikken van cloud-computing?  

Dit boek geeft antwoorden op deze en heel wat andere vragen. Mits het aanreiken van de nodige kennis is een succesvol ICT-beleid voor iedereen mogelijk. In dit werk wisselen theorie en actuele praktijkvoorbeelden elkaar af. Hierdoor kan de lezer op een laagdrempelige manier de wereld van ICT ontdekken en wordt het doel van dit boek bereikt: Make IT happen.

Blader in het boek
€ 40
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

432

uitgave

11/09/2020

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932356

Anderen kochten ook

de auteur

Len Lemeire

de auteur

Greet Maes

de auteur

Els Clarysse

Make IT Happen

Nog geen reviews