Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Mamy Blue

Barbara Sarafian

Barbara Sarafian heeft het druk. Met acteren en televisie natuurlijk, maar ook met haar theatershow FoKKoF die vanaf het najaar doorheen Vlaanderen tourt. En dan is er ook dit boek waarin ze, in een heerlijke mix van tragiek en hilariteit, een stuk van haar leven openbaart. Haar jonge jaren in Watervliet (“men vond mij altijd weer impertinent, omdat ik zogezegd een veeleisend spook was”), haar ontdekking van de liefde, niet noodzakelijk met prettige afloop (“naast elkaar leven is het enige wat ik kan, niet in, op, onder, achter of voor, alleen naast”), haar alleenstaande-moeder-zijn met superheldenstatus, en nog meer wonderlijke levensfeiten in wonderlijke zinnen verteld.

Maar bovenal vertelt ze over haar moeder, haar Mamy Blue, de niet-geconformeerde kunstenares (‘een wezen van mijn soort maar dan in oudere versie’) die problemen probeertop te lossen met wijsheid en kruiden. Een authentiek, warm en tegelijk buitengewoon levensverhaal.

€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Literatuur

pag.

192

uitgave

23/10/2021

materiaal

Hardcover

formaat

128x200 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463935715

Anderen kochten ook

de auteur

Barbara Sarafian

Mamy Blue

0
Gebaseerd op 1 reviews


18/11/2021
een pracht van een boek !!! 'k heb het in één keer uitgelezen! en... 'k ga het nog herlezen ook !!
proficiat aan de schrijfster. 'k heb er enorm van genoten