Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Marathon mama

Lobke Gielkens
Jade Yorks

Loop een marathon en ontsnap uit de ratrace

Hoe fijn zou het zijn om elke week een kilometer of 1, 2, 3 … tot 42 te lopen uit de ratrace? Dit boek is het duwtje in de rug om jezelf uit de zetel te sleuren, met plezier je loopschoenen aan te trekken en ontspannen weer terug te keren. Marathon mama toont aan dat je door te lopen meer balans in de marathon van het leven kan krijgen. Voor je het weet sta jij straks zelf aan de start van een (halve) marathon. 

Marathon mama bundelt alle kennis die, intussen ervaren, marathonlopers uit de ratrace Lobke Gielkens en Jade Yorks het afgelopen jaar verzamelden op weg naar hun allereerste marathon. ‘Geen tijd' en 'geen zin’ zijn niet langer excuses. De auteurs bewijzen dat je je dankzij lopen net wel energieker en sterker voelt. Het is bovendien de perfecte manier om voor jezelf te zorgen. Dat een marathon lopen je leven verandert, kunnen Lobke en Jade alleen maar bevestigen.

In dit boek bundelen ze hun inspiratie, tips en tricks en trainingsschema, aangevuld met de adviezen van experts die ze verzamelden via hun podcast.

Blader in het boek
€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

168

uitgave

16/09/2021

materiaal

Softcover met flappen

formaat

130 x 200 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463935777

Anderen kochten ook

de auteur

Lobke Gielkens

de auteur

Jade Yorks

Marathon mama

Nog geen reviews