Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Marc Degryse

Raoul De Groote

30 jaar topvoetbal

In 1983 tekende Marc Degryse zijn eerste profcontract bij Club Brugge. De volgende jaren werd hij één van de beste voetballers die België ooit had: bij de Rode Duivels, bij Anderlecht, bij AA Gent (na een omzwerving in Nederland en Engeland) en bij Germinal Beerschot. Hij was 37 toen hij stopte met voetballen. Bij Club Brugge kende hij daarna een woelige en memorabele passage als sportief directeur. De laatste jaren is hij een van onze scherpste en schranderste voetbalanalisten, op televisie en in de kranten.

Degryse blikt in dit boek terug op 30 jaar topvoetbal. Hij vertelt en analyseert fel, zonder terughoudendheid, even snedig als hij als voetballer was. Spelers, trainers, voorzitters, clubs, bondscoaches: allen passeren zij de revue – Degryse geeft zijn ziel bloot en zegt onbevangen zijn gedacht.

thema

Sport

pag.

272

uitgave

18/10/2013

materiaal

Hardcover met softwikkel

formaat

130 x 200

status

Uitverkocht

ISBN

9789089313980

de auteur

Raoul De Groote

Marc Degryse

0
Gebaseerd op 1 reviews


27/04/2019
Beste, ik heb zelf op een degelijk niveau gevoetbald en wil even zeggen dat Marc momenteel de beste voetbalanalist is waarover het land beschikt. Eerlijk en rechtdoor waarvan ik als persoon dus ook echt van hou. Als ik op welk moment dan ook een meerwaarde kan betekenen voor ONS Belgisch voetbal wil ik mij daar zeker voor engageren. Mvg Peter