Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Meester, ik heb geen tranen meer (e-book)

Jef Vermassen

Het onbekende en miskende leed van slachtoffers

Meer dan 100.000 keer ging het boek ‘Moordenaars en hun motieven’ (2004) van Jef Vermassen over de toonbank. Het was lang wachten op een opvolger, maar die mag er dan ook zijn. Vlaanderens bekendste strafpleiter schreef deze keer een meeslepend en imposant werk over slachtoffers. Vermassen wil de stem zijn van al wie rouwt en wie lijdt.

Van misbruikte kinderen en verminkte slachtoffers, tot de families van vermoorde en verongelukte mensen. Hoe verwerken zij hun trauma? Hoe verloopt een rouwproces? Welke ijkpunten kunnen rouw minder of meer rauw maken? Wat met woede en wrok? En hoe schud je de dader van een misdrijf uit je nek?

Essentiële vragen waarop Jef Vermassen sterke antwoorden geeft, geïllustreerd met talrijke verhalen uit zijn 47-jarige loopbaan.

Blader in het boek

thema

Actua

pag.

504

uitgave

11/10/2017

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089317766

Lezing Jef Vermassen?

Jef Vermassen is een begrip in Vlaanderen. De strafpleiter heeft een glasheldere visie op misdaad en straf en vraagt in zijn boek Meester, ik heb geen tranen meer aandacht voor de positie van het slachtoffer. Heeft u interesse in een lezing van meester Vermassen, neem gerust contact op.
Vraag lezing aan

Anderen kochten ook

de auteur

Jef Vermassen

"Hopelijk kan dit boek voor slachtoffers een steun zijn. Wie weet kan het hen het noodzakelijke laatste duwtje geven om die opdringerige dader definitief uit hun leven te verbannen."

Jef Vermassen

Meester, ik heb geen tranen meer (e-book)

Nog geen reviews