Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Menopauze

Herman Depypere
Sofie Vanherpe

Krachtig door je nieuwe levensfase

Voor de meeste vrouwen is de menopauze waarschijnlijk een weinig aantrekkelijk vooruitzicht want wat met al die kwaaltjes en aandoeningen die je te wachten staan? In dit boek vind je wetenschappelijke en helder uitgelegde inzichten over de vele misverstanden die nog bestaan rond de menopauze.

Het biedt ook antwoorden op de vervelende symptomen zoals opvliegers, nachtelijk zweten, stemmingsschommelingen, osteoporose, stress en andere menopauzeklachten en hoe je ermee kan omgaan. Veel vrouwen hebben ook heel wat vragen over het wel of niet nemen van hormonen en wat het eventuele verband is met kanker. Ook dat wordt nauwkeurig uitgelegd door prof. dr. Herman Depypere, een expert in het vak, die al jaren als gynaecoloog vrouwen begeleidt en probeert alle vrouwen zo krachtig en gezond mogelijk hun menopauze te laten beleven.

Want vergis je niet: als vrouw breng je maar liefst een derde van je leven door in je menopauze, dus het is enorm belangrijk om je in die lange periode zo goed mogelijk te kunnen voelen! Dit boek is het meest volledige naslagwerk wat menopauze betreft en laat geen enkele vraag onbeantwoord. Het zal je dan ook dankzij de juiste en onderbouwde informatie sterker en geëmancipeerder door je menopauze helpen gaan.

Prof. dr. Depypere is verbonden aan zowelhet UZ Gent als de Universiteit Gent. Hij is de expert op het gebied van menopauze en doet hier nog steeds volop onderzoek naar.

€ 29,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

288

uitgave

01/04/2019

materiaal

Hardcover

formaat

165 x 235 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319555

"Het meest complete naslagwerk over menopauze in Vlaanderen"

Anderen kochten ook

de auteur

Herman Depypere

de auteur

Sofie Vanherpe

Menopauze

Nog geen reviews