Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Menopauze Menostart

Herman Depypere

Tips & tricks om baas te blijven over je lichaam

Menopauze. Het woord alleen al is misleidend: ‘pauze’ impliceert immers een kort intermezzo, terwijl vrouwen maar liefst een derde van hun leven in die menopauze doorbrengen. Daarbij hebben ze ook nog eens last van allerlei ongemakken, zoals warmteopwellingen en vermoeidheid, stijve gewrichten of pijn tijdens seks. Wat veel mensen echter niet weten, is dat je daar ook iets aan kunt doen. 

Prof. dr. Herman Depypere (Universiteit Gent en UZ Gent) is expert op het gebied van menopauze en volgt het recente onderzoek op de voet. In dit boek vertelt hij op toegankelijke wijze welke kwaaltjes zoal optreden, hoe die te verklaren zijn en vooral: hoe je ze kunt tegenhouden. Als gynaecoloog begeleidde prof. Depypere talloze vrouwen bij hormonenbehandelingen, waarbij zij de hormonen krijgen die hun lichaam niet meer aanmaakt. Op begripvolle wijze doet hij uit de doeken wat de voordelen ervan zijn en waarvoor je moet opletten. Ontdek hoe je een gezond, kwalitatief én prettig leven kunt leiden, zonder dat je last hebt van klachten die perfect te vermijden zijn. 

€ 21,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

200

uitgave

30/05/2020

materiaal

Softcover

formaat

128 × 200 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932240

Anderen kochten ook

de auteur

Herman Depypere

Menopauze Menostart

Nog geen reviews