Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Moet er nog vlees zijn

Laurens De Meyer

De helft minder: niets dan voordelen

Moet er nog vlees zijn? Deze vraag komt steeds vaker centraal te staan in het debat rond duurzame en gezonde voeding. Vlees neemt naast de baksteen het grootste deel van onze maag in. Deze overmatige vleesconsumptie zorgt voor heel wat negatieve effecten op onze gezondheid, het dierenwelzijn en het milieu. Ook economisch houdt de Belgische vleesproductie geen steek. Vele veehouders staan met het water aan de lippen. Ze worden nog net recht gehouden door de belastingbetaler.

Iedereen verliest, buiten de machtige vleeslobby die zijn winsten verder ziet oplopen tot astronomische bedragen. Toch liggen oplossingen voor de hand. Het halveren van onze vleesconsumptie en -productie levert niets dan voordelen op. Aan onze politiek om er werk van te maken.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

224

uitgave

13/04/2019

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319531

"Pleidooi om vleesproductie te halveren, goed voor milieu, mensen, dieren en economie"

Anderen kochten ook

de auteur

Laurens De Meyer

Moet er nog vlees zijn

5
Gebaseerd op 1 reviews


30/10/2019
Dit boek bevat informatie waarvan iedereen op de hoogte zou moeten zijn. Leest als een trein en doet meermaals de wenkbrauwen fronsen. Zo één van die boeken die je leven veranderen.