Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

MoMu Posters

8 legendary fashion posters of MoMu Antwerp

Vanaf 2021 maakt het MoMu Antwerpen extra publieke ruimte vrij, waaronder een permanente tentoonstellingszaal voor de vaste collectie van het museum. Zo kunnen bezoekers niet alleen genieten van de indrukwekkende thematische collecties, maar ook van het vaste modeverhaal dat het museum zal vertellen.

De opening van het vernieuwde MoMu gaat gepaard met de publicatie van een uniek boek. MoMu Posters bundelt acht iconische affiches van tentoonstellingen en ontwerpers die de voorbije jaren exposeerden in het museum, waaronder Walter Van Beirendonck, Rik Wouters en het huiselijk utopia en Game Changers. Het boek bevat de acht gevouwen posters en kan doorbladerd worden als een salontafelboek, maar de lezer kan er even goed voor kiezen om de posters eruit te halen en op te hangen.

€ 39,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Art

pag.

10 + 8 uitscheurbare posters

uitgave

30/10/2021

materiaal

Softcover

formaat

307 x 210

status

Op voorraad

Taal

Nederlands, Engels

ISBN

9789463936101

MoMu Posters

Nog geen reviews