Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Move

Lieven Maesschalck

Mijn beste advies over bewegen en sporten, blessures voorkomen en fit en slank blijven

Wie in Vlaanderen, of bij uitbreiding zelfs in Europa, heeft meer expertise in fit blijven en bewegen, het voorkomen van sportletsels en het behandelen van blessures dan Lieven Maesschalck? De vermaarde kinesist werkt(e) met zijn bureau Move to Cure voor de Rode Duivels en voor veel internationale topsporters in voetbal, wielrennen, triatlon, tennis enz.

Maar Maesschalck reserveert zijn kennis niet voor de elite. In dit boek, een beweegbijbel zeg maar, gooit hij met honderden inzichten, adviezen en oefeningen om vooral te blijven bewegen en je lichaam zo gezond(er) te maken. Allemaal klaar en helder uitgelegd voor wie dan ook: jonge moeders, ouderen, kinderen, mensen met enkele kilo’s te veel, amateur-sporters… Omdat bewegen voor ons allemaal belangrijk is.

Blader in het boek
€ 24,99
Levertijd: binnen 1 of 2 werkdagen in huis
Wanneer je van maandag tot vrijdag voor 22u besteld, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
Gratis verzonden

thema

Sport

pag.

192

uitgave

25/01/2020

materiaal

Softcover

formaat

150 × 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463931786

Anderen kochten ook

de auteur

Lieven Maesschalck

Move

Nog geen reviews