Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Naarland

Frederik De Backer

‘Deze wereld ligt mij niet.’

In alle eenzaamheid staat die zin te lezen op de eerste pagina van Naarland, het debuut van schrijver Frederik De Backer. En waarom zou de wereld je wel liggen? 

Met honderd ontwrichtende persoonsschetsen legt De Backer de obsceniteiten bloot die deel uitmaken van ons bestaan. Het zijn verhalen over geweld, misbruik, drugs, alcohol, porno, ziekte en misantropie. Er hangt een geur en drukkende sfeer rondom de bezwerende teksten die ons confronteren met ons isolement, ons onvermogen in liefde en onze eigenste banaliteit.

Met zijn stilistische vaart en schrijversvirtuositeit die haast even snel escaleert als de bladspiegel van Naarland heeft Frederik De Backer onze literatuur wakker geschud.

€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Literatuur

pag.

108

uitgave

18/01/2020

materiaal

Softcover

formaat

-

status

Op voorraad

ISBN

9789463931403

"Het is niet allemaal vreugde en jolijt in Naarland van Frederik De Backer, en zo hoort het. Niettemin valt er te lachen, en zo hoort het nog meer. Het tragische en het komische in een vierkante rondedans, en zo hoort het het meest. Deze teksten hebben een wurgende hand."

Herman Brusselmans

Anderen kochten ook

de auteur

Frederik De Backer

Naarland

Nog geen reviews