Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Nerdland scheurkalender

Lieven Scheire
Hetty Helsmoortel

Nooit zullen ochtenden zo boeiend zijn als die in 2022. Want dan zal u elke dag een interessante tot opwindende tot fascinerende wetenswaardigheid kunnen lezen over wetenschap en technologie in de allereerste Nerdland Scheurkalender.

Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel verzamelden 365 merkwaardigheden die u wellicht nog niet wist. Enkele tipjes van de sluier? Op de verjaardag van Dmitri Mendelejev verneemt u dat één letter nog nooit in zijn tabel gestaan heeft. Op Perfect Number Day zal u het perfecte getal vieren, maar wat is dat?

Op de Europese Dag van het IJs leert u of warm water soms sneller kan bevriezen dan koud water. En ooit gebeurde er op 3 april iets heel speciaals in telefonieland. De wereld zou nooit meer dezelfde zijn...

€ 16
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

768

uitgave

13/08/2021

materiaal

Softcover

formaat

-

status

Op voorraad

ISBN

9789463935234

Anderen kochten ook

de auteur

Lieven Scheire

de auteur

Hetty Helsmoortel

Nerdland scheurkalender

Nog geen reviews