Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Niels Donckers

Niels Donckers

Niels Donckers (Antwerpen, 1969) is een gevestigde waarde in de Belgische fotografiewereld. Hij specialiseerde zich in architectuurfotografie, in de meest brede zin. Zijn artistiek werk focust voornamelijk op opvallende omgevingssituaties in het druk bebouwde Vlaanderen. Waar hij in vroeger werk met een rationele kijk naar gebouwen en locaties keek en een objectieve getuigenis vastlegde op de gevoelige plaat, zie je in zijn recenter werk een meer soepele benadering terugkomen. De foto’s bevatten poëtische en licht ironische elementen die de relatie tussen natuur en gebouw duidelijker aantoont.

In zijn eerste monografie toont Niels Donckers een selectie van zijn beste werk uit de periode 1994-2017. Dit gaat samen met een tentoonstelling in De Garage in Mechelen van 16 december t.e.m. 4 maart 2018.

Voor meer informatie http://www.cultuurcentrummechelen.be.

Blader in het boek
€ 34,99
Status: uitverkocht
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Art

pag.

106

uitgave

15/12/2017

materiaal

Softcover

formaat

220 x 290 mm

status

Uitverkocht

ISBN

9789089317988

de auteur

Niels Donckers

Niels Donckers

Nog geen reviews