Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

#nietaankindengezinverklappen

Hanne Luyten

Hanne Luyten heeft drie kinderen. Drie zelfgemaakte, relatief goed gelukte exemplaren. En bij drie stopt het ook. Het nest is vol, haar hart en de semiverplichte monovolume ook. Dit in schril contrast met de bankrekening en de ijskast.

Hanne neemt het moederschap zoals het komt, en gaat daarbij meer dan eens roemloos ten onder. Het ouderschap blijkt een geweldig ingewikkeld vraagstuk te zijn, met maar één gegeven: iedereen doet maar wat. Al blijken sommige ouders daar al wat beter in te zijn dan andere.

Moet je nog aan opvoeden beginnen? Spoiler alert: het slaagpercentage lijkt omgekeerd evenredig te zijn met het aantal kinders dat je krijgt. Of toch zo bij de auteur van dit boek. Hanne beschrijft haar flaters doodeerlijk, de meeste toch. De rest wil ze echt liever #nietaankindengezinverklappen.

Blader in het boek
€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Pop culture

pag.

192

uitgave

22/01/2019

materiaal

Softcover

formaat

135 x 200 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319760

Anderen kochten ook

de auteur

Hanne Luyten

#nietaankindengezinverklappen

5
Gebaseerd op 1 reviews


16/01/2020
HH. Haha dus. Als in Hilarisch Herkenbaar. Hanne neemt je mee in haar eigen daily life, haar "hannekesnest". Als snel voel je je als lezer met haar geconnecteerd. Hanne noemt ons, de andere mama's out there, dan ook graag "moederkes". #kwinkslag Een boek dat niet verveelt en dat je dus liefst in één ruk uitleest. Wat.natuurlijk.niet.kan.met.die.koters.aan.je.rokken. Een aanrader als je het ouderschap realistisch beschreven wil hebben en er toch de nodige relativering in zoekt.