Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Scheurkalender 2021 #nietaankindengezinverklappen

Hanne Luyten

365 hilarische bekentenissen uit het ouderschap

Hanne Luyten debuteerde in 2019 met haar boek #nietaankindengezinverklappen, waarin ze op eerlijke, ontwapenende en vaak hilarische manier de dagelijkse struggle die het moederschap kan zijn, beschrijft. Wat volgde was een feest der herkenbaarheid, er werd een collectieve zucht van opluchting geslaakt die enkel omschreven kan worden als #parentsunited. Of hoe een boek vol blunders, zo maar even een bestseller werd. 

Nu Hanne wordt beschouwd als expert-loedermoeder, geeft zij in het hele land lezingen over haar boek. Hanne vertelt, de ouders luisteren. Maar halverwege zo’n lezing worden de rollen omgedraaid en is het aan het publiek om hun mafste opvoedingsavonturen op te biechten. De beste bekentenissen bundelde Hanne in deze scheurkalender: 365 lachwekkende anekdotes, doodeerlijk en recht voor de raap. Wat we uit deze scheurkalender kunnen concluderen? Al die andere ouders doen ook maar wat. 

Blader in het boek
€ 15,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Humor

pag.

768

uitgave

22/08/2020

materiaal

Softcover

formaat

130 × 180 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932141

Anderen kochten ook

de auteur

Hanne Luyten

Scheurkalender 2021 #nietaankindengezinverklappen

Nog geen reviews