Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

No Babes

Morgane Gielen

In dit unieke boek worden de schoonheidsidealen en taboes binnen de maatschappij in vraag gesteld. Anderhalf jaar lang fotografeerde Morgane tal van mensen die een moeilijk bespreekbaar verhaal met zich meedragen. De modellen poseerden zonder make-up, in onderkledij of zijn artistiek naakt. Deze pure, kwetsbare foto’s staan in sterk contrast met de foto’s uit de high-fashion shoots die ook in het boek aan bod komen. Ondanks de indrukwekkende setting vertellen ook deze foto’s het verhaal van een chronische ziekte, genderfluïditeit of andere zogezegde ‘buitenbeentjes’. 

Dit boek geeft een stem aan zij die zich klein voelen of net buiten de maatschappij vallen. De boodschap is: ‘Jullie zijn niet alleen!’.

Met haar ‘No Babes’-project wil Morgane Gielen moeilijke thema’s bespreekbaar maken en mensen verbinden met elkaar. De lezers van dit boek en de bezoekers van de expositie die eraan verbonden is, worden via de foto’s en verhalen aangemoedigd om toleranter te zijn tegenover diversiteit in alle mogelijke vormen.

€ 49,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

17/04/2021

materiaal

Hardcover

formaat

230 x 330

status

Op voorraad

ISBN

9789463932806

de auteur

Morgane Gielen

No Babes

Nog geen reviews