Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

No China

Piet Stockmans

De creaties van ontwerper en keramist Piet Stockmans zijn tot ver voorbij onze landsgren­ zen bekend en geliefd. Zijn hele leven staat in het teken van porselein, een materiaal waarvan hij de grenzen aftast.

Bij velen zullen vooral zijn porseleinen serviezen een belletje doen rinkelen, die door toprestaurants in binnen-­ en buitenland gebruikt worden. En er bestaat zelfs een kleur die zijn naam draagt, het Piet Stockmansblauw, een kleur die hij tijdens een experiment bij toeval ontdekte en die steeds terugkomt in zijn werk.

€ 60,00
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Art

pag.

288

uitgave

07/09/2018

materiaal

Hardcover

formaat

200 x 260 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089318787

Porselein in al haar facetten

Naast zijn werk als keramist is Piet Stockmans erg actief als beeldend kunstenaar: zijn kunstinstallaties en kunstobjecten worden gesmaakt door kunstverzamelaars en musea, o.a. het Londense Victoria & Albertmuseum en het Gentse Designmuseum. ‘No China’ toont een overzicht van zijn uiteenlopend werk als kunstenaar, met als constante: het gebruik van porselein in al haar facetten.

Anderen kochten ook

de auteur

Piet Stockmans

No China

Nog geen reviews