Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

No ma(n)d'sland

Rob Walbers

De Mongoolse steppe huist een van de laatste nomadenculturen ter wereld. Geruchten doen de ronde dat deze cultuur op het punt staat te verdwijnen door de opkomst van de moderne technologieën, maar in realiteit blijkt vooral de klimaatsverandering een stoorzender.

Door de extreme weersomstandigheden ziet een groot aantal nomaden zich genoodzaakt om het herdersbestaan op te geven en op zoek te gaan naar een ander leven. Naar een zware job in de mijnbouw of een verhuis naar de overbevolkte steden, waar de arbeidsmarkt oververzadigd is.

Fotograaf Rob Walbers dompelde zich 4 jaar onder in de cultuur van de Mongolische nomaden. Via portretten en documentairebeelden toont hij de harde realiteit in Mongolië met een weemoedige zachtheid. Hij werkt o.a. voor Knack, Weekend Knack en RifRaf. Sinds 8 jaar woont en werkt hij in Japan.

€ 60
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Art

pag.

160

uitgave

29/10/2018

materiaal

Hardcover

formaat

-

status

Op voorraad

ISBN

9789089317438

Anderen kochten ook

de auteur

Rob Walbers

No ma(n)d'sland

5
Gebaseerd op 1 reviews


18/12/2019
Een staaltje van fantastische fotografie aangevuld met een inhoudelijk sterke boodschap. Een must in elke boekenkast!