Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Nooit meer diëten, de thermomix editie deel 2

Sandra Bekkari

Recepten voor TMX herwerkt door Jan Van Wassenhove

‘Nooit meer diëten, de Thermomix-editie 2’ brengt de populaire recepten uit de Nooit meer diëten-reeks op maat van de Thermomix. Of je nu een gepassioneerde foodie bent of het plezier van koken net ontdekt hebt, deze fantastische all-in-one machine past ongetwijfeld bij jouw gezonde levensstijl. Met dit boek leer je de vele functionaliteiten van dit handige toestel nog beter kennen. Meer nog: de gezonde recepten van Sandra Bekkari zorgen ervoor dat de Thermomix geen geheimen meer zal hebben voor jou.

€ 29,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

208

uitgave

15/04/2019

materiaal

Hardcover

formaat

190 x 245 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319678

Een gezondere levensstijl met Sandra Bekkari

Wie voedingsdeskundige Sandra Bekkari nu nog niet kent, heeft de voorbije maanden op een andere planeet geleefd. Van haar boekenreeks ‘Nooit meer diëten’ verkocht ze intussen al meer dan 150.000 exemplaren. Met haar no-nonsense stappenplan begeleidde ze al duizenden mensen naar een gezondere levensstijl en via haar website en facebookpagina’s inspireert ze tienduizenden fans met recepten en toffe content.

Anderen kochten ook

de auteur

Sandra Bekkari

Nooit meer diëten, de thermomix editie deel 2

Nog geen reviews