Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Nooit meer diëten 5

Sandra Bekkari

Word de stralendste versie van jezelf

Met vier succesvolle boeken op rij heeft de boekenreeks ‘Nooit meer diëten’ geen introductie meer nodig. Auteur en voedingsdeskundige Sandra Bekkari inspireerde al duizenden mensen tot een gezondere levensstijl, dankzij haar eenvoudige maar effectieve Sana­methode. Als VTM­gezicht in het dagelijkse kookprogramma’ Open Keuken’ bereikt ze met haar aanstekelijk enthousiasme en heerlijke gerechten een breed publiek.

In het vijfde en laatste deeL van de ‘Nooit meer diëten’­ reeks is het credo ‘schoonheid zit vanbinnen’. En dan bedoelen we niet alleen een sprankelende persoonlijkheid. Als je je vanbinnen goed en gezond voelt, dan straal je dat vanbuiten ook uit. Sandra Bekkari vertelt vanuit haar expertise en aan de hand van getuigenissen uit haar praktijk hoe je de stralendste versie van jezelf wordt: met een mooie huid, een lichaam waar je blij van wordt, een hoger energiepeil en ettelijke kilo’s minder op de weegschaal.

In ‘Nooit meer diëten – deel 5’ vind je opnieuw meer dan 60 smakelijke gerechten die je in een mum van tijd op tafel tovert. Sandra geeft een antwoord op de meest gestelde vragen en onthult haar lijst beautyfoods.

€ 24,99
Status: Pre order
Deelnemen aan de pre-order wedstrijd? Via de knop 'Koop nu'
Het boek wordt bij je thuis geleverd zodra het beschikbaar is.

thema

Culi

pag.

208

uitgave

12/10/2018

materiaal

Hardcover

formaat

190 x 245 mm

status

Pre order

ISBN

9789089315021

Anderen kochten ook

de auteur

Sandra Bekkari

Nooit meer diëten 5

Nog geen reviews