Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Nooit meer naar de dokter

Servaas Bingé

Hoe u zelf kan zorgen dat u gezond bent en blijft

Waarom gaan we naar de dokter? Huisarts Servaas Bingé gaat op zoek naar de redenen waarom mensen hem consulteren. Vaak was het doktersbezoek overbodig of onnodig. Want mensen kunnen voor een groot deel hun gezondheid zélf bepalen. Door preventie, dus door anders te leven, te bewegen, te eten. Of door een beroep te doen op andere mensen of dingen in de eerste lijn: een verpleegkundige, een diëtist, een gezondheidscoach of zelfs de computer en apps. Dokter Bingé reikt in dit boek alle nodige tools aan om je gezondheid zelf in eigen handen te nemen.

Naar de dokter hoef je alleen nog wanneer het echt nodig is. Dat betekent een herwaardering van het beroep. Met de patiënt als winnaar. En een betere gezondheidszorg voor iedereen als eindresultaat.

Blader in het boek
€ 24,99
Status: uitverkocht
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

336

uitgave

12/09/2017

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Uitverkocht

ISBN

9789089317759

Anderen kochten ook

de auteur

Servaas Bingé

Nooit meer naar de dokter

0
Gebaseerd op 1 reviews


18/02/2020
Boeiende lezing gevolgd van Dr. Servaas Bingé. Nooit meer naar de dokter. Veel bijgeleerd en toepasbaar voor iedereen. Mentaliteitsverandering daar draait alles om. Bewegen, voeding, gezond anders leven,...