Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Nooit meer stiefmoeder

Tatyana Beloy
Erik Franck

Beter plusouderschap start bij jezelf

Nooit! Meer! Stiefmoeder! Dat dacht actrice Tatyana Beloy toen er vier jaar geleden een einde kwam aan haar relatie en ze afscheid moest nemen van twee pluskinderen die ze graag was gaan zien. Maar liefde laat zich niet leiden. Twee jaar geleden ontmoette ze de man van haar leven. Toen ook die prins op zijn stalen ros een kinderstoeltje bleek te hebben, stond ze voor de keuze: maken dat ze wegkwam of toch maar lang en gelukkig leven met man én zoon. Ze koos voor de liefde én voor het plusouderschap, maar dit keer ook voor de constructieve aanpak.

Met behulp van gedragstherapeut Erik Franck ontdekte ze dat je de perikelen der plusouderschap ook positief kan aanpakken. In hun handleiding voor plusouders tonen Tatyana en Erik hoe ook jouw plussprookje dankzij zelfkennis, goeie communicatie en duidelijke afspraken een happy end kan krijgen. Met een lach en een traan, persoonlijke verhalen en hands-on advies maken ze voor eens en voor altijd komaf met het imago van de boze stiefmoeder.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

192

uitgave

12/10/2019

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463931021

"Want plusouders zijn niet boos, niet stief, maar gewoon lief!"

Via dit document link krijg je toegang tot de driver-vragenlijst waarvan sprake in het boek. Veel plezier bij het ontdekken van jezelf.

Anderen kochten ook

de auteur

Tatyana Beloy

de auteur

Erik Franck

Nooit meer stiefmoeder

0
Gebaseerd op 1 reviews


03/11/2019
Ik ben zo geraakt door het feit dat ik eindelijk herkenbare gedachten en situaties mag lezen over plusouderschap. Lezen dat er weinig erkenning voor bestaat, dat er quasi geen handleidingen zijn die je hierbij helpen en dan nu... Een boek dat het onderwerp niet uit de weg gaat. Yes. Wat een ontlading om te beseffen dat je niet alleen bent, maar ook te kunnen nadenken over hoe je bepaalde situaties en gevoelens dan wél zou kunnen aanpakken of benaderen.
Als je niets verandert, verandert er niets.
Voor iedereen die iemand kent die een rol heeft als plusouder of die in aanraking komt met nieuwe gezinssituaties of gewoon om inzicht te krijgen in jezelf en in je relaties met anderen : Zet dit boek zeker op het lijstje voor Kerst.