Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Oe ist

Heleen Becuwe
Oona Wyns

HOE PEER SUPPORT HET WELBEVINDEN VAN JONGEREN KAN VERBETEREN EN PESTEN OP SCHOOL KAN VOORKOMEN

’Oe ist?’

Bij één op drie Vlaamse jongeren blijkt het antwoord op die vraag ‘niet zo goed’ te zijn. Dat zijn ontzettend veel jongeren die zich niet goed in hun vel voelen, bijvoorbeeld omdat ze gepest worden, of niet aanvaard worden om wie ze zijn, of zich gewoon niet thuis voelen in hun omgeving.

Peer Support Vlaanderen wil daar iets aan doen door het welbevinden van leerlingen in het secundair onderwijs te verbeteren met de steun van andere jongeren. Vertrouwensleerlingen en leerlingbemiddelaars bieden een luisterend oor aan hun ‘peers’ en werken zo mee aan een positief schoolklimaat. Het is een project door, voor en vooral met jongeren.

Samen met leerlingen en leerkrachten stippelen Oona en Heleen trajecten op maat uit. Daarnaast biedt Peer Support Vlaanderen ook een Peer Support coach-opleiding aan voor leerkrachten.

Blader in het boek
€ 27,00
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

200

uitgave

22/08/2018

materiaal

Softcover

formaat

170 x 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319210

Anderen kochten ook

de auteur

Heleen Becuwe

de auteur

Oona Wyns

Oe ist

Nog geen reviews