Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Oikonomia

Johan Albrecht
Bruno Merlevede

Oikonomia – het goed besturen van een huishouden – is een concept dat zijn oorsprong kent in het oude Griekenland. Sindsdien is economie alsmaar belangrijker geworden in de samenleving, en toch blijft het voor velen een abstract begrip. Niet langer.

In dit werk presenteren Johan Albrecht en Bruno Merlevede op een toegankelijke manier de essentie van de economische analyse. De auteurs loodsen hun leespubliek doorheen de verschillende economische stromingen en benadrukken hierbij de samenhang tussen economie, maatschappij en technologie. Hun verhaal begint bij de industriële revolutie en eindigt met de impact van de digitalisering, robotisering en artificiële intelligentie.

Dit boek biedt de lezer de nodige inzichten om hedendaagse economie te vatten. Oikonomia: inzicht in economie is er voor studenten van het hoger onderwijs maar ook voor iedereen met interesse in economische en maatschappelijke vraagstukken.

Blader in het boek
€ 55
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

504

uitgave

06/09/2018

materiaal

Softcover

formaat

190 mm x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319241

Anderen kochten ook

de auteur

Johan Albrecht

de auteur

Bruno Merlevede

Oikonomia

Nog geen reviews