Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Ondanks de ondergang

Lectrr .

Saul Invictus was ervan uitgegaan dat de dag des oordeels netjes aangekondigd zou worden, al dan niet met enkele Bijbelse plagen erbij, maar dat spektakel bleef uit. Jammer genoeg was het een doodgewone lentedag – een dinsdag in godsnaam – waarop hij vernam dat een intergalactische ijsklomp onze aardkloot aan gort zou rammen. Gelukkig heeft Saul niet veel om voor te leven. Zo gaat dat met subversieve klootzakken, die zien iets sneller de zinloosheid der dingen in. Hij zou dus rustig wachten op het einde der tijden, dat eigenlijk niets te vroeg komt.

En dan stormt Antenne zijn leven binnen, een jonge vrouw die naar eigen zeggen vernoemd is naar de Griekse godin. Zij weet, haar intellect ten spijt, Saul ervan te overtuigen om een laatste roadtrip aan te vatten, zodat ze ondanks de ondergang nog een paar dingen uit het leven kunnen meepikken. Wat volgt is een feest van bloed, snot en stank.

Met dit boek schreef cartoonist Lectrr zijn debuutroman. Hij ruilde stift voor pen, maar het beeldende blijft alsnog overeind. Saul en Antenne zijn slechts enkele van de kleurrijke, teugelloze personages die hij ten tonele voert in dit fantastische werk. Maar bezint eer de begint, want dit verhaal is niet voor de zwakken van maag.

Blader in het boek
€ 21,50
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Literatuur

pag.

ca. 190

uitgave

31/05/2021

materiaal

Softcover

formaat

128x200

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463935210

Anderen kochten ook

de auteur

Lectrr .

Ondanks de ondergang

Nog geen reviews