Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Ongewoon zoet

Yasmine Marchal

Lekker bakken met aandacht voor vetten en koolhydraten, boordevol diabetesvriendelijke, lactose- en glutenvrije recepten

Yasmine Marchal ken je misschien al als Tartes Yaya, van de gelijknamige bakblog waar ze wekelijks ongewoon lekkere zoete recepten deelt. Ongewoon, want haar zoontje heeft diabetes type 1 waardoor hij ongewoon zoete koekjes nodig heeft. Ongewoon, want ze balanceert koolhydraten, suikers en vetten als geen ander. Ongewoon, want de dingen die uit haar oven komen zijn gewoonweg ongewoon lekker! 

In dit boek leert Yasmine je hoe je eenvoudig rekening kan houden met de voedingswaarden van je ingrediënten en tegelijkertijd heerlijk gebak op tafel kan toveren waar iedereen van meegeniet. Ongewoon zoet is een bakboek met meer dan vijftig heerlijke en haalbare recepten waarvan er meer dan dertig gluten- en/of lactosevrij zijn. Speciaal voor personen met diabetes vind je bij elk recept een handige berekening van het aantal koolhydraten per portie.

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

200

uitgave

20/01/2021

materiaal

Hardcover

formaat

190x245

status

Op voorraad

ISBN

9789463933711

Anderen kochten ook

de auteur

Yasmine Marchal

Ongewoon zoet

Nog geen reviews