Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Onopgeloste moorden in België 2

Luc Schoonjans

Auteur Luc Schoonjans onderzocht vier verschillende zaken met één gemeenschappelijke noemer: een onvindbare dader.

Tamara Morris verdween 13 jaar geleden op klaarlichte dag uit haar appartement in Aarschot. Pas drie jaar later werd haar lichaam gevonden in in de Ardennen. Niemand weet wat haar is overkomen.

Ingrid Caeckaert werd met 62 messteken om het leven gebracht voor de deur van haar fl at in Knokke. De dader liet sporen achter, maar kon desondanks niet ontmaskerd worden.

De zeventienjarige Tania Van Kerkhoven danste door het leven toen daar op de vooravond van haar vakantie een abrupt einde aan kwam. De onbekende dader dumpte haar lichaam in het struikgewas van een Antwerps park.

Ann Bourgoin leek een hartaanval te hebben gekregen toen ze met haar fi ets op weg was naar haar werk in de Antwerpse haven. Tot een wetsdokter een minuscuul gaatje vond in haar borst. Een kogelwonde.

€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Crime

pag.

272

uitgave

04/06/2019

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319548

Anderen kochten ook

de auteur

Luc Schoonjans

Onopgeloste moorden in België 2

Nog geen reviews