Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Ontspoord

Borgerhoff & Lamberigts

Thuis, wat u (nog) niet zag op televisie

De dagelijkse afspraak met Thuis op Eén blijft onvoorstelbaar populair. Altijd minstens 1,3 miljoen trouwe kijkers, met pieken tot bijna 1,5 miljoen als het erg spannend is, zoals bij een seizoensfinale. Die finale komt er einde juni weer aan. Thuisfans die dit boek kopen en lezen, zullen een deel van de spannende ontknoping al weken tevoren kunnen vernemen!

In dit zevende Thuisboek staan de personages van Stan en Joren centraal. Er zweven heel wat vragen en geheimen rond hun relatie, hun denken en hun doen. In Ontspoord wordt er meer dan een tip van de sluiter opgelicht. Over de inhoud mogen we helaas verder nog niets verklappen.

Het boek gaat immers in op verrassende nieuwe feiten die pas in juni zullen opduiken op televisie… De primeur is zoals steeds voor de liefhebbers van onze bestseller-reeks!

€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Pop culture

pag.

208

uitgave

01/06/2019

materiaal

Softcover

formaat

140 x 215 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463930253

Anderen kochten ook

de auteur

Borgerhoff & Lamberigts

Ontspoord

3
Gebaseerd op 2 reviews


12/05/2019
Waarschijnlijk weer een topboek zoals altijd

07/12/2019
Zeker een topper