Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Onweerstaanbaar kant-en-klaar

Virginie Schoelinck
Silke Van Engeland

70 buitengewone gerechten zonder écht te koken

Gezelligheid en lekker eten gaan voor foodfotografes en –stylistes Virginie Schoelinck en Silke Van Engeland steeds hand in hand. Houden van gezelligheid en lekker eten staat echter niet altijd gelijk aan houden van uitgebreid koken, laat staan er de tijd voor vinden. En net daarom schreven Virginie en Silke Onweerstaanbaar kant-en-klaar, jouw handleiding voor het maken van fancy quick fix gerechten met kant-en-klare producten.

Met behulp van de juiste basistoppings en stylingtechnieken tonen Virginie en Silke hoe je in no time kant-en-klare producten naar een hoger niveau tilt en zelfs omtovert tot een luxueuze feestmaaltijd. Verras je gasten met heerlijke gerechten zonder zelf uren in de keuken door te brengen.

Een diepvriespizza serveren zoals enkel la mamma dat kan, bereide humus op smaak brengen met wat citrus, of een simpele hotdog transformeren tot een kunstwerk. You name it and they’ve got you covered!

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

184

uitgave

04/10/2021

materiaal

Integraalband

formaat

190 x 245

status

Op voorraad

ISBN

9789463935692

Anderen kochten ook

de auteur

Virginie Schoelinck

de auteur

Silke Van Engeland

Onweerstaanbaar kant-en-klaar

Nog geen reviews