Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Op reis met je hond

Borgerhoff & Lamberigts

Alles over hondvriendelijk met vakantie gaan

Baasjes en honden zijn vaak onafscheidelijk. Zowel jij als je hond kunnen het dan ook ontzettend fijn vinden om samen op reis te gaan. Naar zee of op citytrip, op wandelvakantie of op All Inclusive: het kàn met je hond, maar dan moet je je wel goed voorbereiden.

Deze gids vertelt je er alles over. Over het transport zelf met auto of vliegtuig. Over de verplichte documenten als je reist naar bepaalde landen. Over zijn gezondheid, inentingen, het omgaan met hitte, stress, teken… Over welke bestemmingen geschikt zijn en welke niet. Over wat je allemaal moet meenemen.

En als je toch liever je hond thuislaat, dan vind je ook alle info over pensions, verlatingsangst…

Aan de honderdduizenden gezinnen die dol zijn op hun hond: met deze handige gids zorg je ervoor dat je trouwe viervoeter een even leuke vakantie beleeft als jullie!

€ 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

160

uitgave

06/06/2019

materiaal

Softcover

formaat

170 x 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463930178

de auteur

Borgerhoff & Lamberigts

Op reis met je hond

Nog geen reviews