Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Op safari in eigen land

Martijn Wauters

Worden jullie en jullie kinderen ook zo moe van dat eeuwige thuiszitten? Het vastgekluisterd zijn aan laptop, smartphone, televisie en game?

Dit boek nodigt je uit om naar buiten te gaan, op safari in eigen land! We dagen je uit om 101 dieren te gaan zoeken en vinden. Van makkelijke opdrachten (varken, wit paard, rode mier…) tot moeilijke (zwarte zwaan, groene kikker, ooievaar…). Met het hele gezin op ontdekkingstocht in parken en bossen, rond vijvers en aan zee, op het platteland of in de stad. Mét tips waar je de dieren kan vinden en hoe je ze makkelijk kan herkennen. 

Weer eentje gevonden? Vul dan in waar en hoe! De bedoeling is dat je uiteindelijk alle 101 dieren kan ‘afvinken’. En intussen zal je met de speelse info bij elk dier nog veel hebben bijgeleerd ook. Topboek om er met het hele gezin op uit te trekken.

€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

200

uitgave

08/06/2019

materiaal

Softcover

formaat

170 x 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319869

Anderen kochten ook

de auteur

Martijn Wauters

Op safari in eigen land

Nog geen reviews