Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Opgedoken

Borgerhoff & Lamberigts

Thuis, wat u (nog) niet zag op televisie

De dagelijkse afspraak met Thuis op Eén blijft onvoorstelbaar populair. Altijd minstens 1,3 miljoen trouwe kijkers, met pieken tot bijna 1,5 miljoen als het erg spannend is. Ook dit negende Thuisboek onthult een verhaallijn en een geheim die pas na de publicatie ervan zullen opduiken op televisie. De primeur is zoals steeds voor de liefhebbers van onze bestseller-reeks! 

Dit boek draait rond Tom en Tania, die ooit jeugdvrienden waren. Talloze zomers beleefden ze samen. Vakanties vol zon, liefde en spanning. Maar ligt er ook een donker verleden begraven onder het zand...? We nemen je mee naar zee. Naar een zomer, lang geleden. Naar de surfclub, waar Tom en Tania elkaar leerden kennen. Waar het allemaal begon en waar nog onopgeloste vragen rijzen die de levens van Tom en Tania en Thuis nu nog altijd kwellen. Wie weet wat er nog allemaal nog opduikt? Alle antwoorden liggen op de bodem van dit boek. 

Blader in het boek
€ € 19,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Pop culture

pag.

192

uitgave

19/09/2020

materiaal

Softcover

formaat

140 × 215 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932295

Anderen kochten ook

de auteur

Borgerhoff & Lamberigts

Opgedoken

Nog geen reviews