Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Organisaties doen werken

Adelien Decramer

Organisaties doen werken is een oriënterend handboek dat inzicht biedt in het
managen van organisaties. Om een organisatie te leiden, analyseren of adviseren, is het van cruciaal belang om de werking van organisaties, de dynamiek van groepen en het gedrag van mensen te begrijpen. Daarom neemt dit werk organisatiemanagement grondig onder de loep aan de hand van analyses, cases, inzichten en evidence, en dit telkens op drie niveaus: het organisatie-, het groeps- en het individueel niveau.

Dankzij de vergaarde kennis kan de lezer kritisch leren omgaan met evoluerende organisaties in een volatiele arbeidsmarkt. Maatschappelijke en organisationele ontwikkelingen, zoals technologische veranderingen, diversiteit, vergrijzing, een steeds competitievere arbeidsmarkt en de nadruk op output, efficiëntie en effectiviteit, maken de analyse van hedendaagse organisaties uitdagend maar ook bijzonder interessant.

Zowel de basisconcepten, als de actuele inzichten in management komen
aan bod in dit handboek. Door die veelzijdigheid leert de lezer uiteindelijk zelf reflecteren over organisatiemanagement en de nieuwe ontwikkelingen binnen dit veranderlijke domein.

Blader in het boek
€ 55
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

248

uitgave

08/02/2019

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319180

Anderen kochten ook

de auteur

Adelien Decramer

Organisaties doen werken

Nog geen reviews