Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Ouders in nesten

Sven Bussens

‘Opvoeden’. Iedereen doet het. Soms bewust, soms onbewust. Soms is het leuk in ons nest, soms wat minder en soms hebben we het gehad. Even later lijkt het opnieuw best wel ok en soms wordt even later een flinke tijd later. Soms verandert onzeker zijn in bezorgd zijn.

Alle ouders zorgen op hun eigen best mogelijke manier voor hun kind. Soms willen ze dat kind graag even uit het nest hangen, soms is het moeilijk in het nest te houden of lijkt het het nest niet (meer) te vinden. Op momenten van ongerustheid willen we ons nest het liefst omsluiten, zodat iedereen binnen blijft, dicht bij ons. Of is het beter om een kind toch eens te laten
uitvliegen?

We hebben ondertussen allemaal genoeg ervaring om te weten dat dé oplossing niet bestaat. Het zou dan ook onrespectvol zijn t.o.v. iedereen die met opvoeding bezig is om te pretenderen dat we in dit boek dé ultieme handleiding aanreiken.

Wat je in dit uiterst praktische boek wel kan vinden, zijn handvaten om in de door jou gewenste richting te blijven vliegen, een richting waarin jij je als ouder voldoende comfortabel en gerust bij voelt.

• Hoe kunnen we (blijven) bouwen aan een veilig en warm nest?
• Hoe kunnen we begrenzen met zorg voor onze goede relatie?
• Hoe kunnen we de ouder zijn die we willen zijn?
• Hoe kunnen we ons kind uitnodigen om verantwoordelijkheid te nemen en
eigen oplossingen te bedenken?
• Hoe kunnen we dit samen doen, niet alleen?

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

-

uitgave

08/10/2019

materiaal

Hardcover

formaat

155 x 205 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463930444

Anderen kochten ook

de auteur

Sven Bussens

Ouders in nesten

Nog geen reviews