Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Out of Office

Griet Vandenhouweele

Word digital nomad en werk waar en wanneer je wil

Waar wil jij op dit moment zijn? Leef je het leven waar je van droomt en werk je op de manier die je zelf kiest? Of ben je een speelbal in de rat race? Dit boek schudt je wakker. Alles wordt in vraag gesteld. Je werk, je passie, je leven.

Griet Vandenhouweele veranderde radicaal haar bestaan en koos voluit voor vrijheid. Vandaag reist ze als digital nomad de wereld rond. Ze deelt haar traject en legt uit hoe zij van 9-to-5 medewerker evolueerde naar freelancer, onderneemster en investeerder.

Haar boek is jouw manual: praktische tips en oefeningen om meteen aan de slag te gaan. Welke skills heb je nodig om onafhankelijk van tijd en ruimte te werken? Hoe stamp je een online business uit de grond? Ook topics zoals open relaties, geld en krachtige gewoontes komen uitvoerig aan bod.

Wat is jouw volgende stap om net dat beetje vrijer te zijn? Eens op een andere werkplek dan kantoor werken? Of een week naar Bali, niet op vakantie maar om ‘gezond’ te werken? Maak de kost van je leven op, kies je passie en werk waar en wanneer je wil.

Niet voor doetjes.

€ 22,99
Status: Pre order
reserveer alvast je exemplaar
Tijdelijke zomeractie op alle titels: geef de kortingscode 'vacay' in en ontvang 10% korting

thema

Actua

pag.

208

uitgave

08/06/2019

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Pre order

ISBN

9789463930260

Anderen kochten ook

de auteur

Griet Vandenhouweele

Out of Office

Nog geen reviews