Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Papa worden

Anna Machin

Waarom vaders nuttig zijn

Vader worden is een van de meest ingrijpende veranderingen in het leven van een man. Vijftig jaar geleden was de rol van een vader nogal eenvoudig afgebakend: hij ging naar zijn werk, bracht geld in het laatje en trad op als tuchtmeester zodra hij thuiskwam. Vandaag is die vaderrol flexibeler, maar ook complexer.

Dr. Anna Machin heeft zich de afgelopen tien jaar verdiept in het leven van nieuwe, toekomstige en ervaren vaders. Ze bestudeerde hun lotgevallen en de vragen waarmee zij zitten: Zal het vaderschap mij veranderen? Hoe vullen andere mannen die rol in? Hoe kan ik van mijn kind een gezond en gelukkig persoon maken? Dr. Machin baseert zich in dit werk op haar eigen onderzoek en op de laatste inzichten uit de genetica, neurowetenschappen en psychologie. Papa worden vertelt het prachtige verhaal van vaderschap, het zoekt uit wat het betekent om vandaag vader te zijn

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

ca. 244

uitgave

01/11/2021

materiaal

Softcover

formaat

128x200

status

Op voorraad

ISBN

9789463935982

Anderen kochten ook

de auteur

Anna Machin

Papa worden

Nog geen reviews