Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Peperkoek

Jan Borms

150 originele recepten, leuke DIY-ideeën en verrassende weetjes

Het boek ‘Peperkoek’ wil dit authentiek, origineel en eerlijk product terug onder de aandacht brengen. Want de mogelijkheden met peperkoek zijn eindeloos, zowel in als buiten de keuken: muesli van peperkoek, een peperkoekcocktail, een salade met croutons van peperkoek, maar ook: je eigen peperkoeken hart of een peperkoeken huisje. In dit boek vind je ze allemaal naast 145 andere fijne weetjes, tips en recepten over en met peperkoek.

Blader in het boek

thema

Culi

pag.

176

uitgave

07/09/2017

materiaal

Hardcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089317063

Peperkoek van Vondelmolen

Peperkoek. Misschien eet je het als tussendoortje. Of past het bij je favoriete theemoment? Bij anderen prijkt er elke ochtend nog peperkoek op de ontbijttafel. Peperkoek zit diep gebakken in onze cultuur. Het is een oud en bekend gebruik om met Pasen, Valentijn of Nieuwjaar peperkoek uit te delen in de vorm van een hart. En ook de uitdrukking ‘een hart van peperkoek’ kennen we allemaal. Sta je er soms bij stil hoe deze dagelijkse lekkernij gemaakt wordt? Wat er allemaal inzit en hoe lang het al bestaat? En wat je er allemaal mee kan doen?

Bij Vondelmolen bakken ze al vijf generaties lang peperkoek aan de hand van een zorgvuldig bewaard familierecept. Hun peperkoek kreeg het label van officieel streekproduct. In dit boek delen ze hun geschiedenis en kennis.

Anderen kochten ook

de auteur

Jan Borms

Peperkoek

Nog geen reviews