Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Per slot van rekening

Annick De Laender

Economie voor de creatieve industrie

Een bedrijf starten is één zaak, maar de continuïteit en groei garanderen vraagt een nauwgezette opvolging van succesindicatoren en inzicht in de gevolgen van je beslissingen. Zowel de keys to success als de beleidsbeslissingen worden in dit boek op een eenvoudige manier uitgelegd.

Onder andere aan de hand van de case Good Vibes Only leer je wat de indicatoren voor succes zijn, hoe het uurtarief berekend wordt en wat de gevolgen zijn als de werkelijk gepresteerde uren afwijken van de voorziene uren. 

Een financieel gezond bedrijf steunt op twee belangrijke pijlers: voldoende liquide middelen en rendabiliteit. Een goede kostprijsberekening is een basisvoorwaarde om deze twee zaken in stand te houden. Dit boek legt uit welke soorten kosten er zijn, hoe ze het resultaat beïnvloeden en tot slot worden ook de resultatenrekeningen van enkele creatieve bedrijven ontleed.

Per slot van Rekening is geschreven voor (toekomstige) professionals in de creatieve industrie: digital marketeers, videografen, webdesigners, fotografen, grafisch vormgevers… die actief zijn als freelancer, zaakvoerder of medewerker.

Blader in het boek
€ 35
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

ca. 200 pag.

uitgave

13/09/2021

materiaal

Softcover

formaat

190 x 240 mm

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463934831

Anderen kochten ook

de auteur

Annick De Laender

Per slot van rekening

Nog geen reviews