Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Pijn doet groeien

Omar Souidi

Advocaat, dandy, taalfetisjist, mensenminnaar en ga zo maar even door. Omar Souidi is niet te vatten in een paar woorden. Op nauwelijks enkele jaren tijd werd hij een van de bekendste en meest gemediatiseerde advocaten van het land. De Morgen omschreef hem ook als de brutaalste, gelet op de onverschrokkenheid waarmee hij roemruchte cliënten verdedigt. Nochtans schuilt er ook heel wat reliëf, humor en zelfrelativering in het karakter van deze rebel in toga.

In Pijn doet groeien legt Omar Souidi zijn ziel bloot. Hij neemt zelf de pen op om zijn opmerkelijke verhaal neer te schrijven. Souidi deelt zijn grootste nederlaag, zijn aanvaringen in de rechtszaal, zijn liefdesparcours en de filosofie waarmee hij in het leven staat. De jongen die opgroeide in grauwe wijken van Deurne bracht het tot de privéjets richting Ibiza en New York. Met dit boek schreef hij het ontroerende relaas van de vele contradicties die zijn leven bepalen. Elk woord is puur en oprecht. En rock-‘n-roll, zoals hij zelf.

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

352

uitgave

26/09/2020

materiaal

Softcover

formaat

150 × 220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932905

Anderen kochten ook

de auteur

Omar Souidi

Pijn doet groeien

Nog geen reviews