Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Pimp Your Food

Virginie Schoelinck

Hoe je gerechten laten schitteren met jouw smartphone?

Eten fotograferen is een ware kunst. Sprekende beelden en de juiste sfeer creëren, er komt heel wat bij kijken. En toch kan iedereen met enkele basisvaardigheden zelf prachtige foto’s creëren. 

In dit boek leert foodblogger Virginie Schoelinck in een handomdraai Instagram worthy foodfoto’s maken met jouw smartphone die de appetijt onmiddellijk opwekken. Ze staat stil bij de smartphone zelf, belichting, ondergronden, compositie, styling, fotobewerking en zoveel meer. Dit boek toont je heel wat inspiratie om zelf aan de slag te gaan. 

Sinds 2015 heeft Virginie Schoelinck haar eigen blog ‘A Spoonful of Happiness’ waar ze haar drie grote passies deelt met haar volgers: food, fotografie en reizen. In 2018 besloot Virginie om voluit voor haar diepgewortelde passies te gaan. Sindsdien werkt Virginie freelance als foodfotografe- en styliste. Ze geeft ook workshops foodfotografie zowel met camera als met smartphone. 

Blader in het boek
€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

184

uitgave

24/10/2020

materiaal

Integraalband

formaat

190 × 245 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463932493

Anderen kochten ook

de auteur

Virginie Schoelinck

Pimp Your Food

Nog geen reviews