Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Plots mocht ik niet meer lachen

Darya Safai

Hoe de islam vrouwen onderdrukt

Darya Safai werd in 1975 geboren in Iran. Vier jaar later werd de sjah afgezet en greep ayatollah Khomeini de macht. Iran werd een strenge islamitische republiek. Plots was alles anders voor de kleine Darya, plots mocht zij als meisje niet meer lachen of naar muziek luisteren. Later, als studente tandheelkunde, nam ze samen met haar toekomstige echtgenoot deel aan de studenten­ protesten tegen het islamitische  regime. Nadat ze een tijdje werden aangehouden, vluchtten ze naar België.

Darya werd in ons land tandarts, maar vooral: ze ging zich steeds meer engageren voor de rechten van moslimvrouwen, in Iran, maar ook elders. De voorbije jaren kwam ze vaak in het nieuws met haar kritiek op de hoofddoek die ze als een symbool ziet van onderdrukking. Om haar engagement kracht bij te zetten, werd ze ook politiek actief.

€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

192

uitgave

26/09/2018

materiaal

Softcover

formaat

150 x 230 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319074

Anderen kochten ook

de auteur

Darya Safai

Plots mocht ik niet meer lachen

Nog geen reviews