Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Tattoogids Vlaanderen

Dagmar Verfaillie
Brecht Vande Walle

De allerbeste artiesten, stijlen en ontwerpen

Deze eerste Tattoogids Vlaanderen is een uniek werk dat iedere tattooliefhebber bij de hand neemt om niet verdwalen in het toch wel bijzondere wereldje. Het boek zorgt ervoor dat je de tattoo krijgt die je écht wilt. Het is een standaardwerk, voor de diehard liefhebber en leek.

Tattoos laten niemand onverschillig. Of je nu voor of tegen bent, je eerste overweegt of je voorlaatste net hebt laten zetten. Als persoonlijke expressie van grote of kleine verhalen of puur decoratief, wie er heeft, die heeft ze met een reden. Over de redenen waarom je wel of niet een tattoo laat zetten, vertellen de auteurs niet. Wel geven ze duidelijke info over het proces, van idee tot uitvoering, een hoop ‘things to consider’ en vooral een ruime selectie aan Belgische topartiesten.

Je krijgt een inkijk in de persoon van de artiest, zijn of haar werkplek, hun visie op het vak. Zo kies je de stijl en de artiest die matchen met jouw idee of concept en wordt je tattoo een blijvend meesterstuk. Van tiny tattoo tot bodysuit

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

208

uitgave

15/03/2022

materiaal

Hardcover

formaat

150 x 190

status

Op voorraad

ISBN

9789463934305

de auteur

Dagmar Verfaillie

de auteur

Brecht Vande Walle

Tattoogids Vlaanderen

Nog geen reviews