Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Pssst

Brenda Froyen
Tom Schoonooghe

Pssst jij, ja jij daar, die dit leest

Hoe gaat het met je?

Goed?

Ik dacht wel dat je dat zou zeggen. Dat zeggen de meeste mensen als je vraagt hoe het met ze gaat: ‘goed’, ook al is dat niet zo. Eigenlijk gaat het met heel wat mensen niet goed. 1 op 4 mensen in ons land zit ‘niet lekker in zijn vel’ of heeft zoals ze dat noemen: psychische … euh… je weet wel. Psy wat? Ja, moeilijk woord, he? Ik noem ze pssst-problemen.

Pssst. Dat zeg je wanneer je iemand iets wil zeggen waarvan je niet wil dat anderen het horen. Dat is bij psychische problemen vaak zo. Daar durven we niet over te praten. In ‘Pssst’ durven we dat wel. We vertellen je alles wat we erover weten. Maar er is ook ontzettend veel dat we er nog niet over weten. Dit is dus een weetjes én een niet-weetjesboek.  Weten wat je niet weet kan je soms ook helpen iets beter te begrijpen.

Voor jongeren vanaf 10 jaar met vragen rond pssst je weet wel ...

Auteur Brenda Froyen is lector taal in de lerarenopleiding, webredacteur van psychosenet.be en auteur van onder meer ‘Kortsluiting in mijn hoofd’. Tom Schoonooghe schildert, tekent en illustreert kinderboeken. Hij won reeds de Boekenpluim-prijs en zijn kinderboeken worden wereldwijd uitgegeven.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Kids

pag.

128

uitgave

02/09/2019

materiaal

Hardcover met flush cut

formaat

150 x 230

status

Op voorraad

ISBN

9789463930031

Anderen kochten ook

de auteur

Brenda Froyen

de auteur

Tom Schoonooghe

Bron: De Morgen (5/09/2019)

Pssst

3
Gebaseerd op 2 reviews


20/03/2019
Wauw! Ik voel me onmiddellijk betrokken, in het verhaal. Ik houd van onweetjes. Als je ideetjes intikt, wordt het ... (probeer maar).
Ferme illustraties. Registreer mijn pre-order maar.

19/08/2019
Super rake leerzame woorden; voor zowel jong en oud. Samen met de luchtige tekeningen, wordt de problematiek minder 'hard' de wereld in gestuurd. Jong geleerd, zorgt er hopelijk voor dat de vooroordelen op deze manier uit de maatschappij zullen verdwijnen. #next generation