Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Psychologie

Marc Brysbaert

capita selecta: selectie door docent Lieven Jonckheere

Dit boek bevat een selectie van hoofdstukken uit Marc Brysbaerts boek Psychologie en is bedoeld voor de studenten van prof. Lieven Jonckheere, die daarmee in de lessen een kritische dialoog aangaat.  

Achtereenvolgens komen aan bod: de menselijke functies zoals waarnemen, aandacht en bewustzijn, conditionering en leren, onthouden en vergeten, taal, denken, motivatie en emotie, veranderingen in de loop van het leven, intelligentie, persoonlijkheid en tot slot gedrag en gezondheid. Dit telkens vanuit een biologische, cognitieve en socio-culturele invalshoek.

Het boek introduceert de belangrijkste klassieke theorieën en onderzoeken, maar ook recente ontwikkelingen in de psychologie krijgen een plaats, met bijzondere aandacht voor gegevens en onderzoeksresultaten uit België en Nederland.

€ 35
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Owl Press

pag.

532

uitgave

05/02/2019

materiaal

Softcover

formaat

215 x 275 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319593

Anderen kochten ook

de auteur

Marc Brysbaert

Psychologie

Nog geen reviews