Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Pubers!

Telidja Klaï

Waarom ze zijn wie ze zijn en waarom ze doen wat ze doen

Telidja Klaï is psychologe en werkt als content manager voor Ketnet. Maar ze is ook een moeder van puberende zonen. En zo is de cirkel rond: ze is geschoold én ervaren in het omgaan met pubers. Zij stelt zich dezelfde vragen als zoveel ouders van tieners: waarom doen ze toch zo, wat drijft hen, hoe moeten we hen begrijpen?

Klaï beschrijft pubers niet alleen in dit boek, ze geeft ook advies. Want er zijn zoveel aspecten aan pubergedrag die aandacht verdienen: hun lichamelijke evolutie, hoe ze hun uiterlijk beleven, de veranderingen in hun denkproces, de relatie met hun vrienden en ouders, hoe ze experimenteren en hun grenzen gaan aftasten (seks, drugs, alcohol), waarom ze zich soms zo onbegrijpelijk lastig en tegenstrijdig kunnen gedragen.

€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

208

uitgave

16/06/2021

materiaal

Softcover

formaat

150x220 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789463934077

Anderen kochten ook

de auteur

Telidja Klaï

Pubers!

Nog geen reviews