Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

READY, SET, GO!

Stefanie Baert

Zondag in de keuken en de rest van de week rust!

Hoe combineer je een hectisch leven met gezond koken? Slim vooruitblikken, creatief kokerellen en quickies in the kitchen! Want yes, we kunnen wel degelijk ‘drukdrukdruk’ zijn en toch een week lang de lekkerste energieke maaltijden op tafel toveren.

Stefanie Baert van FoodLove weet als geen ander haar liefde voor gezond eten te combineren met een drukke levensstijl. En deze kennis deelt ze maar al te graag met iedereen die geen tijd heeft om te koken. In elk hoofdstuk van het boek geeft ze tips om telkens in een handomdraai de lekkerste voedzame gerechten te creëren.

Nooit gehoord van mealpreppen op zondag of roll-overmeals? De queen of creative cooking legt je uitgebreid uit hoe je met de juiste voorbereiding een hele week gezond kan eten. Bovendien geeft ze tips & tricks voor freezer-friendly food en koken uit de voorraadkast. Geen fan van afwas? Dan zijn de eenpansgerechten echt iets voor jou. Ook wie houdt van feestjes leert hoe je als gastvrouw of -heer niets van de gezelligheid moet missen, én toch showstoppers op tafel tovert.

Dit boek is een onmisbare handleiding voor iedereen die een druk leven leidt. Het geeft je meer tijd én energie om te genieten van je familie en vrienden. Dat wil jij toch ook?

€ 24,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Culi

pag.

184

uitgave

03/06/2019

materiaal

Hardcover

formaat

190 x 245 mm

status

Op voorraad

ISBN

9789089319753

de auteur

Stefanie Baert

READY, SET, GO!

Nog geen reviews