Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Revolutie van de redelijkheid

Wouter Beke

De weg naar geborgenheid

Wouter Beke, sinds 2010 voorzitter van CD&V, beschrijft in dit spraakmakende boek de noodzaak van de weg vooruit. Linkse recepten hebben geleid tot dictaturen en verarming, afgesloten met de val van de Berlijnse Muur. Rechtse recepten leidden tot een neoliberale vrijemarkteconomie, uitmondend in de financiële crisis en 9/11. En sinds enkele jaren zien we een nieuwe tendens, waarbij populistische recepten leidden tot de Brexit en de verkiezing van twitterpresident Donald Trump.

De weg vooruit is die van het centrum, weg van polarisering, de weg vooruit die leidt tot meer geborgenheid voor elke mens.

Beke gelooft dat de christendemocratie voor die weg vooruit nog altijd de meeste garanties biedt en uiterst relevant blijft. Meer dan ooit, nu migratie en identiteit de agenda steeds meer gaan bepalen en het debat schippert tussen extreme stellingen. Beke pleit net voor meer geborgenheid, binnen gezinnen, binnen Vlaanderen, binnen een Europa dat beschermt zonder zich af te schermen.

Blader in het boek
€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Actua

pag.

192

uitgave

23/02/2019

materiaal

Softcover

formaat

-

status

Op voorraad

ISBN

9789089319845

"Ik pleit voor een revolutie van de redelijkheid, want het nieuwe normaal lijkt wel te zijn: roepen, beledigen en ‘fake news’ verkopen."

Wouter Beke

Anderen kochten ook

de auteur

Wouter Beke

Revolutie van de redelijkheid

Nog geen reviews