Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Roofdier

Lieve Van Weddingen

Alice’ leven valt in duigen wanneer ze ontdekt dat haar echtgenoot, met wie ze al jaren een liefdevol huwelijk heeft, er tientallen minnaressen op nahoudt. Het is een aanslag op haar bestaan, een gebeurtenis die haar kijk op zichzelf en op relaties voorgoed verandert. Ondanks haar aangetaste zelfvertrouwen wil Alice er alles aan doen om weer overeind te krabbelen. Het wordt een zoektocht naar een lelijke waarheid, maar ze moet en zal dit drama te boven komen.

Roofdier is een verslavende roman over het verlangen om graag gezien te worden. Het is een verhaal over een onstuitbare drang naar seks en hartverscheurend verraad, maar ook over weerbaarheid en liefde voor jezelf en het leven.

Auteur Lieve Van Weddingen (1974) heeft een eigen therapiepraktijk en is moeder van drie kinderen. Roofdier is het derde boek van haar hand en haar eerste roman.

De personen, gebeurtenissen, plaatsen en entiteiten zijn ten dele gebaseerd op ware feiten, maar vormen geen strikte weergave van de realiteit.


€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Fictie

pag.

ca. 240

uitgave

31/05/2021

materiaal

Softcover met flappen

formaat

150x220

status

Op voorraad

Taal

Nederlands

ISBN

9789463935081

Anderen kochten ook

de auteur

Lieve Van Weddingen

Roofdier

Nog geen reviews