Borgerhoff & Lamberigts gebruikt cookies om uw surfervaring beter te maken.
Akkoord

Waar ben je naar op zoek?

RQ voor singles

Annemieke Dubois

Verhoog je relationele intelligentie

Je bent single en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je voornamelijk genieten van je herwonnen vrijheid? Vrijblijvend tinderen, eventueel met een onenightstand als resultaat? Of ben je op zoek naar een duurzame, al dan niet monogame, relatie? 

Ervaren matchmaker Annemieke Dubois introduceert RQ, ofwel relationele intelligentie: een eigenschap die zowel singles als mensen in een relatie een heel eind op weg helpt. Dankzij dit boek leer je jezelf als partner beter kennen, neem je beslissingen die echt bij je passen en sta je stil bij wat je zoekt in een relatie. In dit no-nonsenseboek over daten stapt de auteur af van het idee dat single zijn een probleem is dat ‘opgelost’ moet worden. Annemieke Dubois brengt verhelderende inzichten en boeiende verhalen uit haar ervaring als matchmaker, waarin zelfleider-schap centraal staat. Verder biedt ze de lezer een verhelderende kijk op de invloed van eerdere relaties en recente maatschappelijke tendensen in de (online) datingwereld.

€ 22,99
Levertermijn is 1 tot 2 werkdagen. Deze termijn kan oplopen door drukte bij de postbedrijven.
Wanneer je van maandag tot donderdag voor 22u bestelt, wordt doorgaans de volgende dag geleverd. We doen onze uiterste om deze termijn te garanderen. We werken hiervoor met externe partners. Tijdens feestdagen en in sommige gevallen kan het zijn dat de bezorging vertraging oploopt.
geen verzendingskost

thema

Lifestyle

pag.

192

uitgave

07/05/2022

materiaal

Softcover

formaat

150 x 220

status

Op voorraad

ISBN

9789463937641

de auteur

Annemieke Dubois

RQ voor singles

Nog geen reviews